Opći uvjeti poslovanja i izjava o privatnosti

Opći uvjeti poslovanja i izjava o privatnosti

UVJETI POSLOVANJA

 

PRAVNE ODREDBE

 
Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma Top Moda Ltd, 642 Orange Road London WC12 5CW UK  će primjenjivati sve sukladne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanja eventualnih zloupotreba.
Top Moda Ltd zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena, te se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti situaciju te ponuditi kupcu moguća rješenja.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte korisničku podršku.


GARANCIJA PRIVATNOSTI

Top Moda Ltd  obavezuje se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009)
Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo kupce o načinu korištenja tih podataka.
Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke Ivanik trgovina Top Moda Ltdi čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.
Top Moda Ltd  garantira da osobni podaci korisnika Top Moda Ltdneće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.
Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Top Moda Ltd. može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.

CJENIK
Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne, i u sebi imaju uračunat PDV od 25%. Naglašavamo da Top Moda Ltd . nije u sustavu PDV-a.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se vrši pouzećem. Kod odabira plaćanja pouzećem plaćanje se vrši isključivo gotovinom prilikom preuzimanja robe od Hrvatska Pošta kurirske službe.

UVJETI DOSTAVE

SVOJ PAKET PREUZMI NA OTVORENOM
Po zaprimanju obavijesti o predviđenoj dostavi paketa, putem poveznice možeš pristupiti portalu naše dostavne službe Hrvatske Pošte, te odabrati dostavu paketa na sigurno mjesto (terasa, garaža i slično), čime možeš dodatno osigurati izbjegavanje fizičkog kontakta i postići najveću moguću sigurnost za sebe, a ujedno i za kurire – sukladno tome pozivamo te da odabereš ovu opciju ako je to moguće.

GDJE DOSTAVLJAMO?

Dostava se vrši u cijeloj Hrvatskoj.

KOJE JE VRIJEME ISPORUKE NARUDŽBE?

Nakon što se vaša narudžba isporuči dostavnoj službi, Vaš će paket stići unutar 3-5 dana, a ako se radi o otoku i do 7 radnih dana.

KOLIKO KOŠTA DOSTAVA?

Cijena pošiljke iznosi 35 kuna.

ŠTO AKO MOJA NARUDŽBA NE DOĐE U PREDVIĐENOM ROKU?

U slučaju poteškoća s dostavom slobodno se javite našoj korisničkoj podršci.

ŠTO AKO NE BUDEM DOMA KADA STIGNE POŠTAR?

U tom slučaju dostavljač će vam ostaviti potvrdu s informacijama u kojoj pošti i u kojem roku možete preuzeti paket. Na potvrdi će biti naznačeno i koji je krajnji rok za podizanje paketa u pošti.

HOĆE LI BITI CARINE?

Kupovinom preko top-moda.eu vaš paket neće biti carinjen jer se proizvodi isporučuju isključivo iz Republike Hrvatske.

MOGU LI PROIZVOD ZAMIJENITI ILI VRATITI?

Proizvod možete vratiti u roku 14 dana od dana primitka pošiljke. Proizvod nam možete dostaviti

(o svom trošku) na našu adresu. Nakon što zaprimimo proizvod, izvršiti ćemo povrat novca na vaš račun.

 

 

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,7 8/15) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

Top Moda Ltd
e-mail: top.moda.eu.hr@gmail.com

Odgovornost za materijalne nedostatke proizvoda 24 mjeseca je na trgovcu. U prvih 6 mjeseci od kupovine trgovac snosi trošak vještačenja ukoliko je vještačenje potrebno kako bi se dokazao materijalni nedostatak.

 

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor (npr. ugovor o kupnji pojedinog proizvoda) ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.

Ugovor možete raskinuti koristeći dolje navedeni obrazac.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u Microsoft Word ili PDF formatu.

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Da bi mogli ostvariti pravo na povrat molimo da nas obavijestiti o svojoj odluci e-mailom na top.moda.eu.hr@gmail.com . Molimo vas da navedete ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji se izvršila uplata. Za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Prilikom povrata naručenog artikla ili eventualne zamjene, kupac snosi trošak povrata. Povrat ili zamjena artikla za drugi model ili drugu veličinu moguća je samo ukoliko artikl nije nošen. Artikl treba vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži i zapakiranog u dodatnu ambalažu za transport. Ukoliko artikl nije vraćen u neoštećenoj originalnoj ambalaži povrat ili zamjena na žalost neće moći biti realizirani.

Stanje vraćenog artikla isključivo je odgovornost kupca. Djelatnici Hrvatske Pošte nisu nužno upoznati s pravilima i procedurama tvrtke Top Moda Ltd već se kupci moraju držati uputa navedenih na našim stranicama te na Obrascu za povrat i zamjenu.

U slučaju povrata ne refundiramo trošak poštarine ukoliko je ista naplaćena prilikom narudžbe.

 

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati mailom na top.moda.eu.hr@gmail.com  ili poštom na: 

Top Moda Ltd, 642 Orange Road London WC12 5CW UK za Top Moda Webshop.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.